واعظی: دبیرخانه شورای امنیت ملی ممکن است هماهنگی یواشکی با مجلس کرده باشد

واعظی: دبیرخانه شورای امنیت ملی ممکن است هماهنگی یواشکی با مجلس کرده باشد
محمود واعظی، رییس دفتر رییس جمهوری:
یک عده ای اصلا ممکن است شهید فخری زاده را در عمرشان یک بار هم ندیده باشند و ندانند که ایشان چه کار کرده است اما اکنون به توییت زدن و حمله کردن به دولت و برجام روی آورده اند.
به نظر من این افراد باعث دو دستگی و قطب بندی در کشور می شوند، این گونه رفتارها به مصلحت نیست. خون شهید فخری زاده باید عامل انسجام و وحدت شود، عده ای موضوع شهید فخری زاده را جناحی و سیاسی می کنند که این هم به ضرر کشور است.
رییس شورای عالی امنیت ملی آقای رییس جمهور است، مجلس هیچ هماهنگی با شورای عالی امنیت ملی نکرده است. می گویند که با دبیرخانه هماهنگی کرده اند، دبیرخانه که به تنهایی جایگاهی ندارد.
اعتبار دبیرخانه به این است که مطالبش در شورای عالی مطرح شود وگرنه دبیرخانه چند کارمند هستند و هیچ شأنی ندارند، ضمن اینکه دبیرخانه ممکن است هماهنگی هایی را به صورت یواشکی انجام داده باشد ولی اجازه از رییس جمهور نگرفتند و از خود شورا هم، اجازه نگرفته اند./برنا