بین الملل

مخالفان ترامپ پرچم آمریکا را در مقابل کاخ سفید آتش زدند

مخالفان ترامپ پرچم آمریکا را در مقابل کاخ سفید آتش زدند

در مراسم سالگرد روز ملی استقلال، چهارم ژوئيه کمی دورتر از محل سخنرانی دونالد ترامپ، مخالفان او تظاهرات پر حاشیه‌ای برگزار کردند.

در این تظاهرات جوئي جانسون، از حزب کمونیست انقلابی سخنرانی اعتراضی نسبت به عملکرد دونالد ترامپ انجام داد

جانسون در ادامه اعتراضات خود یک پرچم آمریکا را به آتش کشید و معترضان همراه او شعار «آمریکا هرگز بزرگ نبوده است» را سر دادند. این جمله در پاسخ به شعار معروف دونالد ترامپ «بیاید دوباره آمریکا را با عظمت کنیم» سر داده می‌شد.

بلافاصله پس از آتش زدن پرچم، نیروهای پلیس، سریعا آتش را خاموش و آقای جانسون را دستگیر کردند. به گزارش نشریه «هیل» آمریکا یک نفر دیگر نیز در این رابطه بازداشت شده است.

در ادامه نیز، این گروه و هواداران رئیس جمهوری آمریکا که شعارهایی در حمایت از وی سرمی‌دادند با یکدیگر درگیر شدند /یورونیوز

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا