بین الملل

فرار محکوم فرانسوی از زندان با هلیکوپتر!

فرار محکوم فرانسوی از زندان با هلیکوپتر!

یک محکوم ۴۶ ساله فرانسوی موفق شد با بالگردی که توسط ۳ فرد مسلح در حیاط زندانی در جنوب پاریس فرود آمد فرار کند.

بر اساس گزارش شبکه خبری «فرانس اینفو» ردوئین فاید ۴۶ ساله محکوم به ۲۵ سال حبس، با هلیکوپتری که توسط ۳ فرد مسلح در حیاط زندانی در جنوب پاریس فرود آمد فرار کرده است.

طبق گزارش فوق افراد مسلح پس از فرود بالگرد ربوده شده، ابتدا بمب دودزا پرتاب کرده و سپس درهای زندان را بریده و محکوم مذکور را فراری داده اند.

بالگرد مذکور سپس به سوی شمال پاریس حرکت کرده است. این بالگرد پس از یک ساعت در نزدیکی فرودگاه چارلز دو گل به صورت سوخته پیدا شد. فاید و همدستان مسلحش با استفاده از اتومبیل ناپدید شدند.

این مجرم در سال ۲۰۱۰ به خاطر سرقتی که در جریان آن یک پلیس ۲۶ ساله کشته شد به ۲۵ سال حبس محکوم شد. وی کتابی در باره زندگی و جرائمی که مرتکب شده نوشته است. فاید در سال ۲۰۱۳ نیز از زندان موفق به فرار شده و در ۲۹ می در هتلی دستگیر شد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا