پزشکی و سلامت

مطالعات جدید نشان می‌دهد خوردن سیب‌زمینی سرخ کرده احتمال مرگ زودرس را دو برابر افزایش می‌دهد

مطالعات جدید نشان می‌دهد خوردن سیب‌زمینی سرخ کرده احتمال مرگ زودرس را دو برابر افزایش می‌دهد

سیب‌زمینی غذایی بسیار سالم و مفید است و در حالت طبیعی بدون چربی و سدیم و کلسترول بوده و با مقدار کافی پتاسیم خود نیاز روزانه یک فرد را تامین می‌کند اما نحوه‌ی فرآوری آن مقدار کالری، چربی و سدیم موجود در آن را تحت تاثیر قرار می‌دهد.

تحقیقات ثابت کرده که روغن‌های خوراکی با چربی ترانس بالا که در سرخ کردن سیب‌زمینی استفاده می‌شوند باعث افزایش کلسترول ال دی ال یا همان کلسترول مضر خون شده که نقش مهمی در ابتلای افراد به بیماری های قلبی و عروقی دارد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا