ویدئو

نتانیاهو با انتشار ویدئویی از کنفرانس ورشو جنجال برانگیخت!

نتانیاهو با انتشار ویدئویی از کنفرانس ورشو جنجال برانگیخت!

نخست وزیر اسرائیل ویدئویی را از جلسه‌ای در ورشو منتشر کرده که برخی از مقام‌های عرب حاشیه خلیج فارس در آن در مورد “خطرها و تهدیدات ایران” سخن گفته‌اند. نتانیاهو در جمع مخاطبان حاضر است، ولی در بحث‌ها شرکت ندارد.

در ویدیوئی که بنیامین نتانیاهو از جلسه‌ای غیرعلنی در حاشیه کنفرانس ورشو منتشر کرده، شخصیت‌های عرب به اظهاراتی با لحن انتقادی شدید پرداخته‌اند و جمهوری اسلامی را مشکلی بزرگتر از مناقشه فلسطینی‌ها و اسرائیل توصیف کرده‌اند.

از جمله خالد بن احمد آل خلیفه، وزیر امور خارجه بحرین، در این ویدئو ایران را بزرگترین مشکل در تاریخ معاصر اعراب نامیده است

در این ویدئو شیخ عبدالله بن زیاد آل نهیان، وزیر امور خارجه امارات متحده عربی، میگوید اسرائیل حق دارد در سوریه به هدف‌های ایرانی حمله کند.

همچنین عادل الجبیر، وزیر مشاور در امور خارجی عربستان سعودی، در این نشست ایران را متهم می‌کند که با حمایتش از گروه‌های شبه‌نظامی به موضع فلسطینیان به رهبری محمود عباس ضربه می‌زند /

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا