سایر

آشپز ایتالیایی بعد از دستگیری: مواد مخدر را برای طعم دادن به غذاها نگهداری می‌کردم!

آشپز ایتالیایی بعد از دستگیری: مواد مخدر را برای طعم دادن به غذاها نگهداری می‌کردم!

یک آشپز ایتالیایی بعد از دستگیر شدن توسط پلیس به تولید و نگهداری از مواد مخدر با هدف طعم دادن به غذاهایشان اعتراف کرد.

این آشپز ایتالیایی ادعا کرد مواد مخدر را برای طعم دادن به غذاهایش نگهداری می‌کرده و به دنبال ابداع طعم‌های جدیدی برای غذاهای خویش است.

«کارمیلو کیارامونته» که در یکی از شهرهای سیسیل آشپزی می‌کند علت کاشت گیاه ماریجوانا و چند گیاه مخدر دیگر را استفاده از آنها برای طعم‌دهی به غذاهایش اعلام کرد/ اعتمادآنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا