پزشکی و سلامت

قرص‌های ویتامین C تأثیری در پیشگیری از ابتلا به کرونا ندارند

قرص‌های ویتامین C تأثیری در پیشگیری از ابتلا به کرونا ندارند

علی پزشکی، دانشجوی دکترای سیاستگذاری غذا و تغذیه:

استفاده از میوه‌ها و سبزیجات حاوی ویتامین‌های A و E و همچنین مواد غذایی حاوی اسیدهای چرب امگا ۳، روی، آهن و منیزیم می‌تواند به تقویت ایمنی بدن کمک کرده و افراد را از ابتلا به بیماری کرونا محافظت کند.

سازمان جهانی بهداشت (WHO) مصرف قرص‌های ویتامین C را در پیشگیری از کرونا بی‌اثر می‌داند.

مردم از مصرف فست فودها به‌ویژه سوسیس، کالباس و غذاهای چرب و سنگین و همچنین غذاهای سرخ کردنی که نقش منفی در تقویت سیستم ایمنی بدن ایفا می‌کنند، خودداری کنند./ ایرناپلاس

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا