رفتن به بالا
جستجوی ساده جستجوی پیشرفته


۴ فرآورده طبیعی برای بهبود علائم کرونا مجوز گرفتند

۴ فرآورده طبیعی برای بهبود علائم کرونا مجوز گرفتند سخنگوی سازمان غذا و دارو، از اعطای مصوبه کمیسیون قانونی سازمان غذا و دارو به چهار فرآورده طبیعی با اجزای گیاهی برای بهبود علائم کرونا خبر داد. اسپری دهانی(PHR ۱۶۰) حاوی ۶ اسانس گیاهی جهت کمک به بهبود عوارض ریوی کووید ١٩ همچون تنگی نفس، سرفه […]

۴ فرآورده طبیعی برای بهبود علائم کرونا مجوز گرفتند

سخنگوی سازمان غذا و دارو، از اعطای مصوبه کمیسیون قانونی سازمان غذا و دارو به چهار فرآورده طبیعی با اجزای گیاهی برای بهبود علائم کرونا خبر داد.

اسپری دهانی(PHR ۱۶۰) حاوی ۶ اسانس گیاهی جهت کمک به بهبود عوارض ریوی کووید ١٩ همچون تنگی نفس، سرفه و اکسیژن شریانی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

همچنین شربت موکوزیفت حاوی عصاره آبی میوه ۲ گیاه و با توجه به مدارک کارآزمایی بالینی ارائه شده، جهت رفع علائم خستگی و بی اشتهایی در مبتلایان استفاده می‌شود.

برای دو فرآورده دیگر که مصوبه کمیسیون سازمان غذا و دارو را اخذ کرده اند، هنوز مجوز موقت صادر نشده است.

سخنگوی سازمان غذا و دارو، مصرف شربت استاپ سیویر را برای کاهش دوران بستری و بهبود هایپوکسی مبتلایان مؤثر دانست و افزود: شربت آنوال اس که حاوی یک جز گیاهی است، جهت بهبود برخی علائم کرونا معرفی شده است.