رفتن به بالا
جستجوی ساده جستجوی پیشرفته


تشدید دستورالعملهای بهداشتی در رستوران ها و هتل ها

تشدید دستورالعملهای بهداشتی در رستوران ها و هتل ها ? از این پس رستوران‌هایی که تهویه مناسب هوا (تعویض کامل هوای رستوران در هر ده دقیقه یک بار) ندارند مجاز به پذیرش مشتری داخل رستوران نیستند و فقط باید به صورت بیرون بر فعالیت کنند. ?همچنین رستوران هتلهایی که تعویض کامل هوا در هر ده […]

تشدید دستورالعملهای بهداشتی در رستوران ها و هتل ها

? از این پس رستوران‌هایی که تهویه مناسب هوا (تعویض کامل هوای رستوران در هر ده دقیقه یک بار) ندارند مجاز به پذیرش مشتری داخل رستوران نیستند و فقط باید به صورت بیرون بر فعالیت کنند.
?همچنین رستوران هتلهایی که تعویض کامل هوا در هر ده دقیقه ندارند باید غذا را تحویل اتاق مسافران یا به صورت بیرون‌بر ارایه کنند.
?فعالیت عرضه کنندگان مواد غذایی در شهرهای به رنگ قرمز نیز باید بصورت بیرون بر باشد.