کشور

وزیر ارتباطات: ویز فیلتر نیست بلکه ایران را تحریم کرده است

وزیر ارتباطات: ویز فیلتر نیست بلکه ایران را تحریم کرده است

وزیر ارتباطات⁩ در کلاب‌هاوس گفت: تحریم ویز⁩ به این دلیل است که سرویس آن روی یک فضای ابری رفت که IPهای ایران را بسته. با Trace گرفتن مشخص است که مشکل دسترسی به ویز، بسته شدن IPهای ایران است نه فیلترینگ ⁩.

آذری جهرمی⁩ در ادامه گفت: البته این موضوع به این معنا نیست که سیاست‌های فیلترینگ حساب‌وکتاب مشخص دارد و بسیاری از انتقادات به آن درست است.

‏جهرمی همچنین گفت که مسیریاب‌های نشان⁩ و بلد⁩ در یک فضای کاملا رقابتی با ویز، رشد کردند نه به خاطر فیلترینگ.‌

جهرمی همچنین از نشان⁩ و بلد⁩ خواست تا در خصوص نحوه رقابت با هم گفتگو کنند: «بسیاری از شکایات وجود دارد. نشان و بلد باید درباره سیاست‌های رقابتی خود صحبت کنند. در هر صورت سهامدار بلد، کافه بازار⁩ است و نشان این خصلت را ندارد. مهم است که چطور با هم کنار می‌آیند.»

این گفتگو در شبکه اجتماعی کلاب‌هاوس⁩ و با حضور برخی از مدیران مسیریاب‌های نشان و بلد انجام شد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا