میوه و سبزیجات فراوان خطر ابتلا به کرونا را ۴۰درصد کاهش میدهد
میوه و سبزیجات فراوان خطر ابتلا به کرونا را ۴۰درصد کاهش میدهد محققان کالج کینگ لندن: افرادی که میوه و سبزیجات فراوان مصرف کرده و مصرف غذاهای فرآوری شده را قطع میکنند، تا ۴۰ درصد کمتر در معرض خطر ابتلا به موارد شدید کرونا قرار دارند. این افراد ۱۰ درصد کمتر احتمال داشت که در […]
میوه و سبزیجات فراوان خطر ابتلا به کرونا را ۴۰درصد کاهش میدهد
محققان کالج کینگ لندن:
افرادی که میوه و سبزیجات فراوان مصرف کرده و مصرف غذاهای فرآوری شده را قطع میکنند، تا ۴۰ درصد کمتر در معرض خطر ابتلا به موارد شدید کرونا قرار دارند.
این افراد ۱۰ درصد کمتر احتمال داشت که در مرحله اول به ویروس کرونا آلوده شوند.
سالم ترین افراد را افرادی تعریف کردند که روزانه دو قطعه میوه و سه نوع سبزیجات مختلف مصرف می کردند./ ایرنا