قضایی - پلیس

رکنا: دختر رقصنده در خراسان جنوبی دستگیر شد

رکنا: دختر رقصنده در خراسان جنوبی دستگیر شد

سرهنگ محمدپور، رئیس پلیس فتا خراسان جنوبی در تشریح این خبر اظهار داشت: کارشناسان پلیس فتا طی رصد و بررسی فضای مجازی صفحه‌ی اینستاگرام دختر خانمی را مشاهده کردند که اقدام به گرفتن کلیپ آموزش انواع رقص از خود و انتشار آن در فضای مجازی کرده است.

وی ادامه داد: پس از پیگیری کارشناسان پلیس فتا استان، این فرد شناسایی شد و در ادامه برای توضیحات در خصوص انگیزه و هدف خود از انتشار این آموزش‌ها در این پلیس حضور پیدا کرد.

این مقام انتظامی گفت: پس از حضور وی در اداره پلیس، در ابتدا منکر کار خودش شد اما در ادامه با توجه به ادله موجود لب به اعتراف گشود و در اظهارات خود هدف و انگیزه‌ این کار را ایجاد روحیه شاد و هیجان دوران نوجوانی عنوان کرد.

وی تصریح کرد: در بررسی‌های صورت گرفته مشخص شد که نامبرده در این زمینه فعالیت گسترده‌ای در فضای مجازی داشته است، که درنهایت پرونده برای سیر مراحل قضایی به دادسرا ارسال شد /رکنا

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا