کشور

صادرات شکر خام هند به ایران بجای پول نفت

صادرات شکر خام هند به ایران بجای پول نفت

ایران که تحت تحریم‌های آمریکا به سیستم مالی جهانی، شامل دلار آمریکا، برای انجام تراکنش‌های مربوط به فروش نفت، دسترسی ندارد، برای استفاده از روپیه‌هایی که از فروش نفت به هند، سومین مصرف‌کننده بزرگ نفت جهان، به دست آورده به خرید شکر از این کشور رو آورده است.

این اولین معامله فروش شکر به ایران در پنج سال اخیر است که به گفته یک مقام هندی سرمایه آن از طریق پول نفتی که به حساب ایران در بانک یوکو واریز شده است، تامین می‌گردد.

لازم به ذکر است که مکانیسم روپیه-ریال میان هند و ایران در سال ۲۰۱۲ پس از تحریم های اقتصادی علیه ایران ایجاد شد و بر اساس این توافق، ۴۵ درصد از پول نفت ایران به صورت روپیه در حساب بانک یوکو قرار گرفته و ایران با استفاده از آن می‌تواند اقدام به خرید کالاهای هندی نماید /اکونومیک تایمز

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا