بین الملل

آمریکا به کشتی‌های تجاری در خاورمیانه درباره حمله ایران هشدار داد

آمریکا به کشتی‌های تجاری در خاورمیانه درباره حمله ایران هشدار داد

دولت ایالات متحده آمریکا به کشتی‌های تجاری و نفتکش‌های این کشور که در آب‌های استراتژیک خاورمیانه تردد می‌کنند نسبت به حمله احتمالی مستقیم یا نیابتی ایران هشدار داد.

اداره دریانوردی آمریکا در بیانیه‌ای که روز جمعه ۲۰ اردیبهشت منتشر شد گفته است بر اساس گزارش‌ها ایران تدارکات خود را برای انجام عملیات تهاجمی علیه نیروها و منافع آمریکا در منطقه خلیج فارس افزایش داده است. این بیانیه وضعیت هشدار را تا ۵ نوامبر سال جاری تعیین کرده است.

در بخشی از این بیانیه آمده است: «از اوایل ماه مه و پس از تهدید به بستن تنگه هرمز، احتمال این که ایران یا گروه‌های نیابتی این کشور در منطقه علیه منافع ایالات متحده و یا شرکای آن، از جمله زیرساخت‌های تولید نفت دست به حملاتی بزنند، افزایش یافته است.»

همچنین این بیانیه می‌نویسد: «امکان دارد ایران و عوامل نیابتی‌اش ناوهای نظامی و یا کشتی‌های نفتکش آمریکایی را در دریای سرخ، خلیج فارس یا باب‌المندب مورد هدف قرار دهد.» /یورونیوز

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا