برگزیدهکشور

پیش‌بینی افزایش قیمت غذاهای رستورانی در نیمه دوم سال؛ وضعیت رستوران‌داران اصلا خوب نیست

پیش‌بینی افزایش قیمت غذاهای رستورانی در نیمه دوم سال؛ وضعیت رستوران‌داران اصلا خوب نیست

علی اکبر رهبری، رئیس اتحادیه دارندگان رستوران‎ و سلف سرویس‌های تهران:
وضعیت کسب وکار و درآمدها اصلا خوب نیست. تعداد مشتریان ما درحال حاضر فقط نسبت به نیمه دوم سال گذشته ۳۰ درصد کاهش یافته است. این فقط مربوط به رستوران‌ها و سلف‌سرویس‌ها نیست، بلکه وضعیت بیرون‌برها نیز همینطور است. مردم که پول نداشته باشند، نمی‌توانند از هیچ جا خرید کنند.

رستوران‌داران پیش بینی می‌کنند، در ماه‌های منتهی به پایان سال قیمت‌ها بیش از پیش رشد کند. مگر اینکه دولت از رستوران‌دارن با ارائه مواد اولیه مناسب حمایت کند./ اکوایران

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا