رفتن به بالا
جستجوی ساده جستجوی پیشرفته


ذرت پخته مغذی ترست

ذرت پخته مغذی ترست پختن ذرت موجب افزایش مقدار اسیدفرولیك و خاصیت آنتی ‌اكسیدانی آن می ‌شود، در ذرت خام، اسید فرولیك به فیبرهای غیرمحلول متصله و عمل پختن موجب شكستن این اتصال می ‌شود

ذرت پخته مغذی ترست

پختن ذرت موجب افزایش مقدار اسیدفرولیك و خاصیت آنتی ‌اكسیدانی آن می ‌شود، در ذرت خام، اسید فرولیك به فیبرهای غیرمحلول متصله و عمل پختن موجب شكستن این اتصال می ‌شود


جدیدترین خبرها