بین الملل

ژاپن محدودیت‌های سفرهای ریلی را می شکند

‏ژاپن محدودیت‌های سفرهای ریلی را می شکند

?ژاپن آزمایش سریع‌ترین قطار Bullet دنیا با سرعت ۴۰۰ کیلومتر بر ساعت را آغاز کرده است

?این قطار که Alfa-X نامیده می‌شود؛ در سال ۲۰۳۰ راه‌اندازی خواهد شد. شرکت راه‌آهن JR East قصد دارد این قطار را با سرعت ۳۶۰ کیلومتر بر ساعت در خطوط ریلی کشور ژاپن برای حمل مسافر استفاده کند

?این سرعت ۱۰ کیلومتر بیشتر از قطار چینی Fuxing Hao است که پکن و شانگهای را به هم متصل می‌کند و سریع‌ترین قطار کنونی دنیا است. قطار Alfa-X اولین خودرویی است که با دماغه بسیار کوچک و متفاوت با قطارهای دیگر ساخته می‌شود. دماغه این قطار ۲۲ متر است. علت استفاده از این طراحی، کاهش مقاومت باد در سرعت بالا و هنگام ورود به تونل‌ها است.

?‏اگرچه در حال حاضر، قطار Alfa-X سریع‌ترین قطار دنیا محسوب می‌شود ولی ممکن است تا زمان راه‌اندازی و افتتاح آن، قطارهای سریع‌تری ساخته شوند. به همین دلیل، دولت ژاپن می‌خواهد یک قطار سریع‌السیر دیگر بین دو شهر توکیو و ناگویا در سال ۲۰۲۷ راه‌اندازی کند. قرار است قطار این خط سرعتی ۵۰۵ کیلومتر بر ساعت داشته باشد و فاصله این دو شهر را در ۴۰ دقیقه، به جای ۱۱۰ دقیقه فعلی طی کند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا