ویدیو آموزش و معرفی قالب جنّه به صورت کامل در 18 سرفصل

مشاهده ویدیوهای آموزشی

کودک آزاری در سمنان

کودک آزاری در سمنان

شکنجه وحشیانه دختر 5 ساله در حضور پدر و مادر

 

فرمانده انتظامی استان سمنان گفت: تحقیقات برای دستگیری پدر و ضارب سارینا برای تکمیل پرونده یک مورد کودک آزاری در سمنان ادامه دارد.

 

سردار روح الامین قاسمی افزود : در تحقیقات انجام شده مشخص شد این کودک شاهد اتفاقی بوده و شخص سومی در حضور پدر و مادرش ، او را برای ترساندن از این که مساله را بازگو نکند ، کتک زده است.

وی با بیان این که والدین به این رخداد اعتراضی نکردند، اظهارداشت : اکنون مادر در بیمارستان کنار بالین فرزندش حضور دارد ولی از پدر خبری در دست نیست و مردی که سارینا را نیز وحشیانه کتک زده متواری است.

وی ادامه داد : سارینا بعد جراحت ها و سوختگی های متعدد بلافاصله در بخش آی سی یوی بیمارستان امیرالمومنین بستری منتقل شد.

سردار قاسمی تصریح کرد : این دختر پنج ساله در حال خفگی به کارکنان بیمارستان امیرالمومنین سمنان تحویل داده شد و علاوه بر جراحت و خونریزی های سطحی ، دچار خونریزی مغزی در ناحیه چشم است.

فرمانده انتظامی استان سمنان گفت: با تلاش پزشکان اکنون سطح هوشیاری این کودک افزایش یافته و حال وی رو به بهبود است./ ایرنا

نمایش بیشتر

ژاکت

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
آماده برای کشف ی سفر مجازی … ورزش با ساعت هوشمند عکاسی با طعم هدفون های 2023